Alkmaar, 18 september 2014. AZ is de kersverse hoofdtrainer Alex Pastoor kwijt. Pastoor kon zich niet vinden in het aanbod dat de club gedaan heeft. De onderhandelingen die er toe moesten leiden dat Marco van Basten als tweede man onder Pastoor aan de slag ging hebben daarmee dus niet het gewenste resultaat gehad.

AZ is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart reageert via de website van AZ: “De afgelopen dagen zijn we meerdere keren in gesprek geweest met Alex. Na het besluit om Marco van Basten assistent-trainer te maken, hadden we de intentie om Alex door te schuiven naar de positie van hoofdtrainer. Wij hebben hem een passende, sterk verbeterde aanbieding gedaan. Daar kon hij zich echter niet in vinden."

Pin It
Bekeken: 1060x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/