Alkmaar, 18 september 2014. De ‘nieuwe’ gemeente Alkmaar biedt kansen voor sportverenigingen uit Graft-De Rijp en Schermer. Dat was in het kort de boodschap die de Sportraad Alkmaar en Alkmaar Sport N.V. aan de sportverenigingen overbrachten. Die schaarden zich vervolgens achter de Alkmaar Sportstad-vlag.

Tijdens twee informatieve en drukbezochte avonden in achtereenvolgens Graft-De Rijp en Schermer stelden wethouder Sport, Peter de Baat (VVD), en de Sportraad Alkmaar zich voor aan de lokale sporters. De wethouders en de vertegenwoordigers van de sportverenigingen lieten zich informeren over de mogelijkheden die Alkmaar hen straks biedt. Ton Wokke, voorzitter van de Sportraad Alkmaar, vertelde over de activiteiten van ‘zijn’ raad: "We hebben de verenigingen verteld dat de toetreding tot Alkmaar geen bedreiging hoeft te zijn voor hun eigen identiteit. Integendeel: het geeft juist een impuls aan het lokale sportaanbod."

Op beide bijeenkomsten beten de wethouders het spits af. "Pareltjes voor de recreatie- en breedtesport", noemde wethouder Peter de Baat van Alkmaar de gemeenten Graft-De Rijp en Schermer. Op hun beurt betitelden de lokale wethouders de gemeente Alkmaar als professioneel en goed georganiseerd met een duidelijke visie op sportgebied.

Om de sportverenigingen symbolisch duidelijk te maken dat zij gebruik kunnen maken van alles wat de gemeente Alkmaar op sportgebied te bieden heeft ontvingen zij allen een vlag van Alkmaar Sportstad.

20140918-alkmaar-sportstad

Pin It
Bekeken: 1256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/