Streekstad Centraal

De publieke lokale omroepen voor Alkmaar en Dijk en Waard zijn actief onder de namen Alkmaar Centraal en Dijk en Waard Centraal en geven invulling aan de publieke taak om lokaal nieuws en informatie uit de gemeente te brengen. Er wordt onder de 'verzamelnaam' Streekstad Centraal nauw samengewerkt met Duinstreek Centraal dat zich op de gemeente Bergen richt en met Heiloo Centraal dat zich op de gemeente Heiloo richt. 

Nieuwsplatformen
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws uit de regio te brengen. Niet voor niets zijn we daardoor met 50.000 dagelijkse volgers op Facebook uitgegroeid tot een zeer serieuze speler in de regio. Onze hyperlokale nieuwsplatformen hebben een regelmatig weekbereik van meer dan 200.000 unieke bezoekers. (alkmaarcentraal.nl, dijkenwaardcentraal.nl, duinstreekcentraal.nl, heiloocentraal.nl, streekstadcentraal.nl)

Streekstad Centraal Radio: Het laatste nieuws en de beste classic hits
Naast het nieuws en de informatie brengt Streekstad Centraal een 'feelgood format' met classic hits. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen. De radiozenders van Streekstad Centraal zijn door de strategische ligging te ontvangen in de hele regio groot Alkmaar. Klik hier voor de frequenties.

Streekstad Centraal TV: Altijd op de hoogte
Op televisie zendt de omroep via twee kanalen uit. De Alkmaarse editie van Streekstad Centraal is te zien via Ziggo kanaal 42 en KPN kanaal 1504. De editie Dijk en Waard is te zien via Ziggo kanaal 47. Via de kabelkranten wordt dagelijks het laatste nieuws uit Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen en Heiloo gebracht in tekst en beeld. Op de achtergrond wordt de uitzending van Streekstad Centraal Radio uitgezonden. De kabelkrant wordt regelmatig onderbroken door een programma of live-uitzending van bijvoorbeeld de gemeenteraad.

Uitzendgebied: meer dan 250.000 mensen
De uitzendingen van Streekstad Centraal zijn natuurlijk te ontvangen in Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Heiloo met meer dan een kwart miljoen mensen (250.000+), maar ook in de regio daar omheen.

Pin It
Bekeken: 46972x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/