Het centrum van Bergen krijgt op 1 januari een Bedrijven Investeringszone. Tijdens een stemming koos 71 procent van de deelnemende ondernemers voor de oprichting van een BIZ. De opkomst was met 61 procent voldoende representatief. Na de oprichting van BIZzen in Egmond en Schoorl wordt de BIZ Bergen Centrum de derde en ook grootste binnen de gemeente.

"Na de positieve resultaten in Egmond en Schoorl om als ondernemers beter samen te werken, ben ik blij dat we ook in Bergen kunnen starten", aldus initiatiefnemer en BIZ-voorzitter Steef van Leeuwen. "We worden hiermee de grootste BIZ in de gemeente en kunnen via gezamenlijke marketing, evenementen en activiteiten Bergen nog aantrekkelijker maken voor onze inwoners en bezoekers."

Economiewethouder Marco Wiesehahn-Vrijman is erg blij met het draagvlak: "Ik wil de BIZ-stichting en het bestuur van harte feliciteren met dit positieve resultaat. Het is supermooi dat deze BIZ kan optreden namens de ondernemers in Bergen Centrum en als gesprekspartner kan dienen voor de gemeente. Samen hebben we het doel Bergen aantrekkelijk te maken en houden voor onze bewoners en bezoekers. Nu kunnen we aan de slag."

Doel van een BIZ is samen werken aan een aantrekkelijk, hoogwaardig en toekomstbestendig centrumgebied in Bergen. De initiatiefnemers hebben hiervoor een activiteitenplan opgesteld. Tijdens bijeenkomsten en vele persoonlijke gesprekken is hiervoor input opgehaald bij de ondernemers uit het centrum. De activiteiten dragen bij aan het behouden en versterken van het karakter en de aantrekkingskracht van Bergen. (foto: Bing)
Pin It
Bekeken: 266x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/