Opnieuw is een drugsgerelateerde vangst gedaan in een bedrijfspand aan de Einsteinstraat in Heerhugowaard. Na de ontdekking van een drugslab even verderop, is donderdag bij controle van een bedrijfspand rond 250 kilo ketamine gevonden, met een geschatte straatwaarde van ruim 2 miljoen euro. Ook zijn henneptoppen aangetroffen. Er is één aanhouding verricht.

Dankzij onderzoek van Politie Noord-Nederland was een week geleden een drugslab ontdekt aan de Einsteinstraat. In een pand werden grondstoffen en materialen gevonden voor de vervaardiging van synthetische drugs. Na verder onderzoek was even verderop dus weer prijs tijdens een controle van de politie, gemeente en de omgevingsdienst. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de drugs en het drugslab even verderop.

"Het mag duidelijk zijn dat we ondermijning en criminele activiteiten serieus aanpakken", aldus een tevreden burgemeester Maarten Poorter. "Ook deze bedrijfsbezoeken doen we op basis van signalen. Met heel veel ondernemers hebben we goed contact en staan achter deze aanpak. Uiteindelijk is het in een ieders belang om ondermijning in de kiem te smoren."
Pin It
Bekeken: 939x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/