Ava Emanuel, Lotte Dammroff en Talitha Sluman van Holland Schermen zijn afgelopen Pinksterweekend knap tweede geworden op het NK Schermen voor seniorenteams. Het piepjonge trio leek in Arnhem zelfs voor een stunt te gaan zorgen, maar de tegenstanders uit Amsterdam gingen uiteindelijk toch met de titel naar huis.

Ava is 17 jaar en Lotte en Talitha zijn pas 15 jaar, maar ze doen uitstekend mee in de Nederlandse damestop. Op het NK Teams schermden ze zich naar de finale en troffen daar de geroutineerde equipe uit Amsterdam.  De meiden gingen voortvarend van start. De eerste partij werd gewonnen en ze kwamen in de tweede partij zelfs op een 18-10 voorsprong. De strijd werd fel en leverde de Amsterdammers zelfs een rode kaart op. Desalniettemin wisten ze het tij te keren en wonnen ze uiteindelijk met 39-45.
Pin It
Bekeken: 1279x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/