Kinderkleding en speelgoed een tweede kans geven. Dat is waar het om draait op 17 juni tijdens de Mini-Me Markt in Oudkarspel. Er zullen ruim 45 kramen staan, er zal een terras zijn en voldoende activiteiten zoals schminken of kleuren om de kleineren bezig te houden. De markt vindt plaats in Het Behouden Huis in Oudkarspel.

De initiatiefnemers voor de markt zijn Denise en Kim, die zelf uit Langedijk komen. "Wat wij willen voorkomen is verspilling van kinderkleding door deze kleding een nieuw leven te geven. Maar ook wordt ouders met een kleinere portemonnee de mogelijkheid geboden om leuke (merk)kleding te kopen voor een aantrekkelijke prijs", geven ze aan.

De Mini-Me Markt doneert ook in samenwerking met Univé 250 euro aan Voedselbank Langedijk. Een kwart van de entreekosten, 50 cent, gaat daar ook naartoe. De entreekosten zijn twee euro en alleen voor bezoekers ouder dan twaalf jaar. Ook krijgen de verkopers de optie om na afloop van de markt, overgebleven spullen te doneren aan de Voedselbank.

Duurzaamheid en armoede zijn dan ook belangrijke aandachtspunten voor Denise en Kim. De Mini-Me Markt duurt van 10:00 tot 14:00 uur. Het idee bleek een succes, binnen enkele weken na de bekendmaking van de markt, waren alle kramen al gereserveerd.
Pin It
Bekeken: 1846x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/