In de bibliotheek van Heiloo stonden woensdag rijen mensen te wachten. Niet zozeer voor boeken, maar om te stemmen voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. En natuurlijk omdat niemand minder dan burgemeester Mascha ten Bruggencate en kinderburgemeester Maurits van Schouten het stembureau in de bieb bezochten.

Mascha ten Bruggencate en Maurits van Schouten gingen langs bij diverse stembureaus in gemeente Heiloo om even een praatje te maken met stemmers en medewerkers van de stembureaus. Rond 15:30 uur bezochten ze de bieb en niet met lege handen. "Hallo we komen jullie succes wensen en we hebben paaseitjes voor jullie meegenomen", zegt te burgemeester. De medewerkers van het stembureau reageerde blij verrast op de smakelijke traktatie.
Pin It
Bekeken: 790x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/