Niet groots aangekondigd, maar wel bijzonder. Koningin Máxima bracht woensdag een bezoek aan de gemeente Dijk en Waard. De vorstin kwam een kijkje nemen bij het bedrijf FastFeetGrinded in Heerhugowaard.

"Ze was hier vanuit haar rol als lid van het Comité voor Ondernemerschap", vertelt voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof. "Een paar keer per jaar wil de koningin vanuit die hoedanigheid een aantal bijzondere bedrijven bezoeken." En bijzonder is dit bedrijf zeker, benadrukt directeur Danny Pormes aan Dijk en Waard Centraal. "FastFeetGrinded wil geen schoenenmerk bouwen, maar laten zien dat de internationale schoenenindustrie duurzamer gemaakt kan worden."

Met de eerste schoenen-recyclemachine sleepte het bedrijf afgelopen jaar nog de juryprijs binnen bij de eerste Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20. Zowel voor de techniek als de financiering van het bedrijf wordt samengewerkt met de Heilig Group. "Elke dag worden zo'n zeventig miljoen schoenen gemaakt. Voor elk verkocht paar, wordt een paar afgedankt. Dat moet veranderen."
Pin It
Bekeken: 1699x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/