Nog even en dan is het alweer 2023. Alkmaar Centraal is daarom de binnenstad in gegaan voor een eindejaarseditie van 'Gepraat op Straat'. We vroegen mensen wat ze zoal hebben aan nieuwjaarswensen, in het algemeen en specifiek voor gemeente Alkmaar.

Niet iedereen had er al over nagedacht, maar verder klonken veelal de klassiekers: vrede en gezondheid voor iedereen. Een bijzondere was: "Dat er geen moorden vallen tijdens het vuurwerk", al bedoelde de betreffende jongedame misschien 'geen doden'. Ook creatief was: "Ik hoop dat de inflatie weggaat."

Voor wat gemeente Alkmaar betreft liepen de wensen behoorlijk uiteen, van onder andere verdere vergroening van de binnenstad, tot meer naar het volk luisteren en behoud van leuke winkels. En dan nog een beetje humor: "Dat AZ gaat winnen met het EK!"
Pin It
Bekeken: 2277x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/