Nog ruim een dag en dan is het alweer 2023. Dijk en Waard Centraal is naar Middenwaard gegaan voor een eindejaarseditie van 'Gepraat op Straat'. We vroegen mensen in het winkelcentrum wat ze zoal hebben aan nieuwjaarswensen, in het algemeen en specifiek voor gemeente Dijk en Waard.

Niet iedereen had al nagedacht over nieuwjaarswensen, maar verder kwamen vaak de klassiekers naar voren: vrede en gezondheid voor iedereen. Met dit jaar speciale aandacht voor de oorlog in Oekraïne. "Gezondheid. En die oorlog weg, want dat vin'k verschrikkelijk, daar voor die mensen.", zegt een vrouw. Een ander zegt: "Vrede. Zodat de mensen terug kunnen naar huis."

Voor wat betreft gemeente Dijk en Waard, bleken er geen grote klachten te zijn. De wensen draaiden veelal om aanpassingen, zoals verse betegeling van voetpaden of het fietspad langs de Westtangent, al was er ook een vrouw die wilde dat jongeren meer worden aangesproken op hun gedrag. Eén jongeman wilde graag dat de gemeentefusie weer teruggedraaid wordt.
Pin It
Bekeken: 975x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/