Op de Koelmalaan in Alkmaar is Van Alckmaer voor Wonen kort geleden begonnen met de bouw van een appartementencomplex en dat moet gestopt worden, vinden de bewoners van het naastgelegen gebouw De Entree. Dinsdag stond de Vereniging van Eigenaren (VVE) 'van de rode balkonnetjes' voor de rechter in de hoop dat deze in hun voordeel zal beslissen.

Al eerder deed deze vereniging haar beklag bij de gemeente. Het gebouw met zes woonlagen zou te massaal zijn en met de komst van 35 appartementen is de verwachting dat de parkeerdruk te hoog wordt. Gemeente Alkmaar veegde de bezwaren van tafel en gaf groen licht aan de woonstichting. Een oplossing zou volgens de VvE zijn om het nieuwe gebouw te verlagen tot vijf woonlagen.

Nu de bouw gestart is en de contouren van het complex zichtbaar worden, verwachten de Entree-bewoners dat er een onoverzichtelijke verkeerssituatie zal ontstaan. Het gebouw ontneemt volgens de VvE straks het zicht voor weggebruikers die de Koelmalaan willen oprijden en dat leidt tot onveilige situaties. Hier is de gemeente niet van overtuigd.

Nu is het aan de rechter of de bezwaren van VvE steek houden en zal hij over drie weken uitspraak doen.
Pin It
Bekeken: 4619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/