Onder het motto ‘opdat wij nooit vergeten’ besteedt Cultuurpodium De Alkenaer in aanloop naar 4 en 5 mei aandacht aan de Tweede Wereldoorlog. Op vrijdag 3 mei praat  gastheer en interviewer Bert de Raaf met schrijver/journalist Arie Bergwerff.

Arie Bergwerff schreef het boek ’De oom in het fotolijstje’. Het boek gaat over zijn oom Arie Knaap, die door de Duitse bezetters was meegenomen voor dwangarbeid. Bert de Raaf had een oom, Bertus de Raaf, die als ondergedoken verzetsman werd opgepakt in een Duits concentratiekamp belandde. Beide ooms kwamen nooit terug. Schrijver Arie Bergwerff en gastheer Bert de Raaf zijn allebei naar hun verloren oom vernoemd. En beiden zijn zij, niet wetend van elkaar, een speurtocht gestart om uit te zoeken wat er met hun oom is gebeurd.

Cultuurpodium De Alkenaer ligt aan Ritsevoort 36 in Alkmaar.  De avond begint om 19:30 uur. Kaarten kosten 12.50 euro en zijn te bestellen op de website van de Alkenaer.
Pin It
Bekeken: 98x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/