Een APK voor het lichaam. Dat is de gratis vitaliteitscheck die Sport Vitaal op woensdag 15 mei voor 65-plussers organiseert in Wijkcentrum De Oever in Oudorp. De check wordt uitgevoerd in samenwerking met een aantal gezondheidsinstanties waaronder Netwerk Vitaliteit, Buurtzorg, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, WonenPlus en Humanitas.

De vitaliteitscheck richt zich op het welzijn van senioren in gemeente Alkmaar. Verschillende metingen worden uitgevoerd op het gebied van coรถrdinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Door middel van de Smart Floor komen deelnemers te weten hoe stabiel ze lopen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het eetpatroon, gewicht, vetpercentage en spiermassa. Dat gebeurt onder begeleiding van een diรซtist. De check duurt ongeveer 30 minuten en na afloop ontvangen deelnemers een beweegadvies op maat.

De vitaliteitscheck is te doen tussen 13:00 en 17:00 uur. Aanmelden kan bij Sport Vitaal, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-28510517. Dat nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. Na aanmelding ontvangen de deelnemers het tijdstip waarop zij zijn ingedeeld.
Pin It
Bekeken: 64x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/