Twee in de Apollolaan in Heerhugowaard geparkeerde auto's zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag verwoest door brand. Een derde auto die er vlak naast geparkeerd stond liep veel schade op. De politie vermoedt brandstichting en doet nader onderzoek.

Buurtbewoners werden wakker door een harde knal. Toen ze naar buiten keken stonden twee auto's al in de vlammen. Ze schakelden de brandweer in, maar ondanks de snelle komst was er geen redden meer aan. Hoe groot de schade aan de derde auto is kon nog niet worden vastgesteld.

Het is niet de eerste keer dat het in deze straat raak is met een autobrand. De politie zette de auto's af met rood-wit lint omdat brandstichting wordt vermoed. Nader onderzoek volgt in de loop van de dag.
Pin It
Bekeken: 828x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/