Een flink beschadigde vangrail en sporen op het wegdek zijn alles wat een paar uur later nog zichtbaar is van een ongeval op de A9 bij Akersloot. Daar raakte in de nacht van donderdag op vrijdag een automobilist de vangrail en eindigde daarna op de kop op het wegdek.

Politie, brandweer en meerdere ambulances kwamen rond 03:30 uur ter plaatse om assistentie te verlenen. De vermoedelijke veroorzaker van het ongeval, een 22-jarige man uit Alkmaar, werd even verderop aangehouden. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van alcohol.

Beide bestuurders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De A9 richting Alkmaar is tijdens de hulpverlening en de opruimwerkzaamheden afgesloten geweest.
Pin It
Bekeken: 2284x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/