Een huis aan de Woudmeerweg in Oudkarspel is in de nacht van dinsdag op woensdag verwoest door brand. Ook de schuur ernaast moest eraan geloven. De stevige wind blies rook en vonken naar omliggende huizen, waardoor de  buren tijdelijk een ander onderkomen moesten zoeken.

De brand werd rond 03:00 uur gemeld en de brandweer schakelde al snel op naar inzet voor een grote brand. Vanuit meerdere kazernes werden spuitwagens en een hoogwerker ingezet. De stevige wind maakte het bluswerk lastig en zette de brandweer ertoe aan om omwonenden naar buiten te halen. Hun woningen konden worden gespaard.

Het door brand getroffen huis bleek niet te worden bewoond. Het duurde tot rond 06:00 uur tot de brandweer het sein 'brand meester' gaf. "De brandweer heeft nog nacontroles gedaan op koolmonoxide bij naastgelegen woningen, waarna de bewoners weer terug konden naar hun woning", liet de Veiligheidsregio weten. "Er is nog sprake van instortingsgevaar van het gebouw, daarom worden er hekken omheen geplaatst."

"Als gevolg van de brand heeft een deel van de Woudmeerweg geen stroom", vervolgde de Veiligheidsregio. Ook zou er een gaslucht geroken zijn. Netbeheerder Liander meldt op het moment van schrijven storingen meer.
Pin It
Bekeken: 879x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/