De Langedijkse Nauertogt is de komende weken toch wel open voor verkeer. De aannemer werkt vanaf 15 januari aan de aansluiting van De Punt op de rotonde Nauertogt. Door een aanpassing is de Nauertogt alleen de laatste vier weken afgesloten, meldt gemeente Dijk en Waard.

Na de eerste vier weken wordt de rotonde afgesloten en rijdt het autoverkeer vier weken om via de nieuwe verlengde De Punt van de Schagerweg (N245) richting Broek op Langedijk. Autoverkeer vanuit Broek op Langedijk wordt omgeleid via de Westelijke Randweg en de N504.

Vanwege de langverwachte spoorondertunneling op de Heerhugowaardse Zuidtangent worden verschillende werkzaamheden eerder uitgevoerd. Waaronder dus in Broek op Langedijk. "Door De Punt te verlengen moet er een duurzame en veilige gebiedsontsluitingsweg ontstaan tussen De Punt en de Schagerweg (N245). En vanaf de rotonde legt de aannemer ook een nieuw fietspad aan naar de wijk Westerdel", schrijft Dijk en Waard. (Tekst gaat verder onder de foto)

De verkeerssituatie aan de rand van Broek op Langedijk gaat de komende maanden ingrijpend veranderen.


De doseerpaal op de Vronermeerweg gaat tijdens de werkzaamheden tijdelijk open om Sint Pancras te kunnen bereiken. Voor (brom)fietsers is er een omleidingsroute via de Benedenweg en het Daalmeerpad. Vanaf 10 februari kunnen fietsers gebruik maken van het nieuwe fietspad langs de verlengde De Punt. De werkzaamheden duren in totaal ongeveer acht weken. Maar: "Met een slag om de arm, want bij vrieskou of teveel regen kan er geen asfalt gelegd worden."
Pin It
Bekeken: 878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/