Na tientallen jaren gaat dan toch gebouwd worden op de hoek van de Zuidtangent en Westtangent in Heerhugowaard. Een meerderheid van de gemeenteraadsleden is dinsdagavond akkoord gegaan met Woodstone. Het project bestaat uit vijf gebouwen. Een toren met twaalf verdiepingen en vier gebouwen van zes verdiepingen.

Waar de meeste bouwprojecten - zeker in Dijk en Waard - binnen enkele jaren gerealiseerd kunnen worden, heeft het project Woodstone nooit echt de wind in de zeilen gehad. Laten we beginnen in 2016. Het geduld van wethouder Monique Stam begint zo langzamerhand op te raken, schrijven wij in een artikel. De kop: 'Gemeente naar de rechter om treuzelende projectontwikkelaar'. De gemeente en bouwbedrijf De Nijs konden het bijvoorbeeld lange tijd niet eens worden over de plannen. Inmiddels zijn twee nieuwbouwprojecten op de Tangentlocatie gerealiseerd. Woodstone is het derde en laatste bouwwerk daar.

Bijzonder aan het plan is dat het om een houtbouwproject gaat. Twee omwonenden reageerden op het bouwplan, maar volgens het college leidt dat niet tot een wijziging van het project. De gemeenteraad is het daar nu mee eens. De bouw start begin maart volgend jaar.
Pin It
Bekeken: 1540x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/