Het Paddenpad aan de rand van Bergen is weer geopend. De fietsverbinding tussen de Nesdijk en de Sluisweg is opnieuw geasfalteerd en meteen ook verbreed om meer ruimte te bieden. Om nog meer ruimte te creëren en het pad veiliger te maken, is er voor wandelaars een schelpenpad naast gelegd.

Het Paddenpad door het Natura2000-gebied aan Bergen is een belangrijke fietsroute voor mensen die van en naar de kust fietsen. Het pad was in slechte staat en was te smal geworden voor de hoeveelheid fietsverkeer en het toenemende gebruik van e-bikes. Het pad is daarom met 40 cm verbreed. Met 3 meter breedte voldoet het pad aan de norm zoals vastgesteld in het Fietsbeleidsplan van de gemeente Bergen.

De gemeente vond het wenselijk dat fietsers en wandelaars het pad niet meer samen delen en legde daarom naast het asfalt, aan de waterkant, een nieuw schelpenpad voor voetgangers. Hondeneigenaren heb al beklag gedaan. Ook zouden de schelpen vervuild zijn met onder andere glas. (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 932x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/