De politie is op zoek naar de dader en getuigen van een verkeersconflict in Limmen op 13 april, waarbij een 72-jarige automobilist uit Castricum ernstig mishandeld werd. Op de Zuideinderweg ontstond rond 16:25 uur een incident met een fietser, waarna deze fietser de man even later op de Schoollaan neersloeg. De dader fietste daarna verder in noordelijke richting.

Het slachtoffer reed die bewuste donderdag richting de Zuidenderweg en wilde deze linksaf in rijden, terwijl een fietser naderde. Hij achtte de ruimte groot genoeg en reed de weg op. Niet veel later trof de 72-jarige man een groepje fietsers en besloot er een tijdje achter te rijden, omdat de weg vrij smal is. Toen hij uiteindelijk inhaalde, hoorde hij een dreun op de achterruit. Een fietser was tegen hem aangereden tijden, vermoedelijk de man die hij eerder bij de splitsing zag.

De Castricummer stopte, waarna de fietser hem begon uit te schelden. De fietser leek niet gewond en om verdere confrontatie te vermijden besloot de man weg te rijden. Even later parkeerde het slachtoffer op de Schoollaan, die in het verlengde van de Zuidenderweg ligt. De fietser kwam aanrijden en ging weer de confrontatie aan, waarna hij een harde klap in het gezicht uitdeelde. De 72-jarige man viel op de grond en raakte bewusteloos, met ernstig letsel aan het gezicht. De dader stapte weer op zijn fiets een reed door.

Eenmaal in het ziekenhuis bleek het slachtoffer onder andere een gebroken neus, een hersenschudding en kneuzingen in het gezicht heeft opgelopen. Naar omstandigheden maakt de man het inmiddels goed, maar hij heeft nog veel pijn en staat onder controle bij het ziekenhuis.

De politie (in Alkmaar) is op zoek naar de fietser en mensen die meer denken te weten over het incident. eventuele getuigen die zich nog niet hebben gemeld en mensen die wellicht meer weten. en is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2023080583.
Pin It
Bekeken: 654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/