Geen helpdesk of praatpaal, maar videobellen met een NS-medewerker. Op station Alkmaar wordt proef gedraaid met een videohulpzuil. Via de zuil kunnen reizigers op eenvoudige wijze een servicemedewerker aanspreken. "Denk aan vragen zoals waar is de kaasmarkt, mag ik een fiets in de trein meenemen of hoe koop ik een hondenkaartje", vertelt Pauline Bron, customer experience manager van NS.

Er zijn niet veel stations meer waar servicemedewerkers aanwezig zijn om mensen te woord te staan. Alkmaar moest er onlangs ook aan geloven. Er zijn stations met praatpalen, maar gesprekken met NS-medewerkers zijn dan nogal onpersoonlijk en daar wil de NS wat aan doen. Daarom wordt nu op Station Alkmaar twee maanden proef gedraaid met een makkelijk te bedienen hulpzuil, waarbij je kunt zien met wie je praat.

"Het is natuurlijk nieuw, spannend, en het lijkt me leuk om te helpen die hulp nodig hebben op afstand ", vertelt Stacey Grey Person, een servicemedewerker die is uitverkoren voor de proef, via het apparaat. Blijkt het experiment een succes, dan zal videobellen worden geïntegreerd in de kaartautomaten. De videozuil in Alkmaar is en blijft dus uniek.

Op maandag, dinsdag en donderdag staat de zuil op drukke tijden aan, ongeveer van 07:00 tot 10:00 uur en van 15:00 tot 19:00 uur. Op woensdag, en vrijdag tot en met zondag is er online hulp van ongeveer 09:00 tot 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2494x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/