De herinrichting van de Laat-West in Alkmaar is opnieuw flink vertraagd. KWS Infra streeft er nu naar om alle werkzaamheden half april gereed te hebben. De officiële ingebruikname staat half mei gepland.

Oorspronkelijk moest de Alkmaarse winkelstraat in november klaar zijn, maar de oplevering werd verschoven naar de laatste week voor de kerstvakantie. In december gooide de kou echter roet in het eten voor de werkzaamheden met cement en natuursteen. De einddatum verschoof naar eind januari, maar daar zijn we inmiddels allang voorbij en de Laat is nog lang niet klaar.

Nu is de bedoeling dat het gedeelte van de Koorstraat tot aan de hoek Vlaanderenhof op 6 maart wordt opengesteld en de rest bij de Ridderstraat halverwege april. Een officieel, feestelijk openingsmoment volgt ongeveer een maand later. (foto uit archief)
Pin It
Bekeken: 4218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/