De politie heeft de afgelopen dagen diverse korte snelheidscontroles gehouden op de N9 van rotonde Kooimeer tot aan Schoorldam. De maximum snelheid is 70 km/u en bij de wegwerkzaamheden 50 km/u, maar regelmatig reden automobilisten veel te hard.

Twee bestuurders maakten het wel heel bont. Ter hoogte van de Aert de Gelderlaan reed iemand met 110 km/u langs de snelheidscontrole. Hij kan rekenen op een boete die wordt vastgesteld door de verkeersofficier. Ter hoogte van de wegwerkzaamheden kwam een automobilist voorbij rijden met 100 km/u. Deze man had geluk dat hij exact binnen de grens bleef om zijn rijbewijs te houden. Ook deze weggebruiker kan een boete van de verkeersofficier verwachten.

"Hou je aan de snelheid, ook op onze ringwegen!", waarschuwt de politie van Alkmaar-Duinstreek. (foto: Verkeersagent Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/