Ze hopen de druk maandag niet aan te kunnen, Reyhan Özdemir en haar team. Normaal zijn ze op deze dag gesloten, maar 13 februari opent Eethuis Bodrum voor één keer de deuren. De opbrengst wordt gedoneerd aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije. "Wat daar gebeurt raakt ons allemaal", vertelt Reyhan. "De ellende is heel groot dat je het niet wil zien, maar je wil ook niks missen. Het is heel dubbel."

Een flinke rij staat maandag bij het eethuis aan de Alkmaarse Zevenhuizen. "Normaal ga ik hier maandagochtend om negen uur niet naartoe", vertelt een klant lachend aan Alkmaar Centraal. "Lekker eten en daarmee ook nog iemand helpen, is mooi meegenomen", zegt een ander. Want de hele opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije.

"We zagen de beelden en dachten: we moeten iets doen", benadrukt Reyhan Özdemir. Haar echtgenoot en mede-eigenaar van het eethuis, Adem Özdemir, is dichtbij de plek van de tweede aardbeving geboren. "Elbistan is plat, er is niets meer van over. Zijn moeder is gevlucht."

Om maandag zoveel mogelijk geld op te halen hebben groothandels gratis producten geleverd en komt het personeel vrijwillig helpen. "We voelen ons zo gesteund met alle reacties. We zouden zo blij zijn met 10.000 euro. Dan kunnen we echt een verschil maken."
Pin It
Bekeken: 2267x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/