Twee grote populieren op het Clarissenbolwerk in Alkmaar zijn donderdag met spoed omgezaagd. Ze waren de afgelopen tijd steeds schever gaan staan en de wortels kwamen inmiddels boven de grond uit. Bij een inspectie vond Stadswerk072 de situatie te gevaarlijk geworden en schakelde een boombedrijf in. De klus duurt bij elkaar twee dagen. Vandaag wordt het hout verwijderd.

"We zijn hier een calamiteitenkap aan het verrichten, want de bomen stonden op omvallen, kwamen ze vorige week achter bij de gemeente en ja, we moesten met spoed reageren", vertelde David Spoelder van Allure Boomverzorging donderdag aan Alkmaar Centraal. Dat was nog best een klus. Het ging om grote bomen, die deels boven het water hingen. De groenwerkers hadden nog even grote lol toen de laatste boomstam in het singel kieperde en één van hen een nat pak bezorgde.

De twee bomen krijgt een nieuwe bestemming. "Het hout wordt gerecycled. Een deel wordt snippers en een deel blijft stamhout, en dat gaat naar diverse partijen toe om er weer wat nieuws van te maken."
Pin It
Bekeken: 4039x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/