Maar liefst 150.000 narcisbollen gaan de Heerhugowaardse grond in. En dat op één dag. Het lijkt een enorme opgave, maar Verver Export heeft hiervoor een handige machine. Vrijdagochtend is gestart met het machinaal planten van vijftien soorten narcissenbollen op vijf plekken langs de Middenweg en de Oosttangent. "Het gaat redelijk snel dus ik ben er wel tevreden over."

Directeur Tijmen Verver legt uit hoe hij te werk gaat: "De bloembollen zijn al gemengd op het bedrijf, die brengen we hier naar de tractor toe. Die vullen we met zo'n 9.000 bollen per keer. De tractor opent het gras, gooit de bolletjes eronder en sluit het gras weer dicht, en daarna doet de natuur zijn werk."

De verfraaiing van de bermen is op initiatief van Verver. Hij had nog stapels bollen nog liggen. "We planten overal in de bermen van gemeenten in tien verschillende landen van Europa, en we hadden nog narcissen over. We belden ons contact bij de gemeente en we zeiden van 'nou, uh, het mes snijdt aan twee kanten, wij hebben nog bollen over, jullie kunnen misschien nog bollen gebruiken', en zo kwamen tot een overeenkomst."

Over een maand of drie komen de 150.000 narcissen tot bloei.
Pin It
Bekeken: 2044x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/