Voor kinderen is voorgelezen worden niet alleen leuk, gezellig, grappig en misschien ook wel een beetje spannend, het is ook goed voor hun ontwikkeling. Daarom organiseren bibliotheken door heel het land de Nationale Voorleesdagen, en doen burgemeesters en wethouders daaraan mee. Burgemeester Lars Voskuil las kindertjes uit Bergen voor uit het prentenboek van het jaar 'Maximiliaan Modderman'.

Een groepje kinderen van Forte Kinderopvang werd in een kar de Bergense bieb in gereden. Netjes naast elkaar zitten ze nog in hun jas en opvallend hesje. Met limonade in de handjes en een koekje erbij, luisteren en kijken ze naar burgemeester Voskuil, terwijl hij vertelt over het Maximiliaan en zijn feestje. "En het wordt een vies feestje", vertelt hij zijn toehoordertjes.

Het was goed te zien dat de burgemeester het maar wat leuk vindt om voor te lezen uit het prentenboek. Hij vindt voorlezen ook belangrijk. "Ik ben vroeger heel veel voorgelezen, en voorlezen is ontzettend belangrijk. Het is belangrijk sowieso omdat het heel gezellig is om samen te doen. Het is voor de kinderen belangrijk voor hun woordenschat, voor hun taalontwikkeling... Dat begint echt met voorlezen."

En kan de burgemeester een beetje goed voorlezen? Een van de begeleiders van Forte was in ieder geval erg over hem te spreken: "De burgemeester kan echt ontzettend goed voorlezen."
Pin It
Bekeken: 1099x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/