Gezelligheid maar vooral hard werken, dat is wat de vrijwilligers doen in het Atelier van het Heerhugowaardse Cool. Want daar wordt gewerkt aan de eerste Social Sofa van Dijk en Waard. De betonnen bank wordt door vrijwilligers twee keer per week ingelegd met mozaïek en heeft als doel het tegengaan van sociale verkilling. "En dit verscherpt ook de verbondenheid tussen Heerhugowaard en Langedijk", vertelt Rina Zwemmer aan Dijk en Waard Centraal.

Ze is voor de eerste keer in het Atelier. "Wij zijn hier een bank aan het versieren met een mozaïek van de twee voormalige gemeenten. Ik heb mijn vriendin Liesbeth gevraagd om mee te gaan. Het is gewoon heel gezellig." Vele vrijwilligers dragen hun steentje bij aan de bank, die op het Coolplein komt te staan. Volgens gastvrouw Yvonne de Looze zijn er genoeg enthousiaste vrijwilligers en is de activiteit razen populair. "We hebben heel veel aanmeldingen. Vanochtend kwamen er al tien en misschien vanmiddag ook nog vijf."
Pin It
Bekeken: 1263x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/