In de Grote Kerk van Alkmaar konden bezoekers zondag inspiratie opdoen om groener en milieubewuster te leven. Een duurzame markt met streek-, en biologische producten, tips van de Duurzame Diva, een ecologisch lab voor kinderen en nog heel veel meer. "Je kunt hier een hele leuke dag hebben en toch ook een beetje een groene impact maken", zei Els Schipper, initiatiefneemster van het UPfest.

De bezoekers van het duurzaamheidsfestival UPfest lijken zich al behoorlijk bewust te zijn van de dingen die je kunt doen voor een groenere wereld. Een van de bezoekers maakt zelfs haar eigen wasmiddel en heeft om wat drinken te halen haar eigen mok meegenomen.

Els Schipper vindt het belangrijk dat milieubewust leven onder de aandacht komt van 'onze' kinderen, omdat vooral zij kunnen werken aan de wereld van morgen. "Een pittige opdracht, dat begrijp ik, maar voor toekomst zijn zij cruciaal", vertelt ze mediapartner  NH Nieuws. Eén van de andere bezoekers geeft aan dat haar aandacht voor duurzaamheid nu ook door haar kinderen wordt overgenomen.

Ook het ruilen van kleding en boeken was op het festival populair. Ruilen wordt door veel bezoekers aangeraden, omdat het 'extreem veel voordelen' met zich meebrengt. Los van dat het veel geld voor jezelf scheelt, worden er zo minder grondstoffen, verpakkingsmaterialen en transportmiddelen gebruikt.

Volgens Schippers was het festival vooral bedoeld om een stukje bewustwording te creëren. "Ik hoop dat een heleboel Noord-Hollanders na dit festival denkt: 'het valt eigenlijk wel mee om mijn thermosbeker mee te nemen naar het station.'"
Pin It
Bekeken: 1335x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/