Zondag 1 januari organiseert het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN) de maandelijkse wandeling door de Wimmenummerduinen ten noorden van Egmond.

Een open duingebied, dat deels over smalle paadjes en mul zand gaat. Langs het Starrevlak en de vogelkijkhut โ€œde Vliegerโ€ wordt er een flinke slinger door het gebied gemaakt. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Vertrek is om 10:30 uur bij het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef.

Deelnemers dienen zelf voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat te zorgen via pwn.nl.ย  Opgeven kan tot een dag van te voren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 880x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/