IVN Noord-Kennemerland organiseert zondag 4 december weer een wandeling door de Wimmenummerduinen. Dit is de laatste maandelijkse tocht van het jaar door het duingebied ten noorden van Egmond. Ook in december valt er genoeg te zien en te vertellen in de duinen.

De eerste vorst is geweest, het heeft veel geregend. Beide weersomstandigheden hebben hun invloed gehad op de 'decembernatuur'. Er wordt onder andere gezocht naar paddenstoelen en misschien duikt er wel een gekraagde aardster op. De gidsen hebben in ieder geval weer veel aandacht voor de belangstellende wandelaars.

Vertrek is om 10:30 uur vanaf het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef. De twee uur durende route gaat deels over smalle paadjes en mul zand, dus is niet voor iedereen geschikt. Een duinkaart van PWN is verplicht en verkrijgbaar via pwn.nl/duinkaartkopen. Betaling is niet verplicht, maar een bijdrage van zeg 3 euro wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan tot de dag van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer via ivn.nl.
Pin It
Bekeken: 808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/