Inwoners van gemeente Alkmaar krijgen straks niet meer vanzelf een papieren afvalkalender op de deurmat. Wie er toch graag een wil hebben, kan deze gratis aanvragen bij de gemeente. In december start de gemeente een campagne waarin de diensten worden uitgelegd.

Eind 2018 wilde het toenmalige college van B&W de papieren afvalkalender afschaffen, maar de gemeenteraad besloot anders middels een aangenomen motie. In ieder geval tot aan het einde van de raadsperiode kreeg ieder adres nog een papieren afvalkalender toegestuurd.

"Inmiddels is er een nieuwe raadsperiode ingegaan en is de tijd gekomen om het besluit uit 2018 te honoreren en over te gaan op de digitale afvalkalender, ‘tenzij’....",  legt het college uit. "Die tenzij wil zeggen dat inwoners in principe alleen nog zullen beschikken over de digitale afvalkalender, tenzij zij contact opnemen met de gemeente."
Pin It
Bekeken: 2956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/