Na alles stress over de gezonken pakjesboot, kon er zondag uitbundig feest worden gevierd tijdens de Sinterklaasintocht in gemeente Bergen. Na een eerste stop in Egmond-Binnen, ging de Sint met zijn Pieten naar Bergen om daar de kinderen uit het dorp te ontmoeten.

In een prachtige koets werd Goedheiligman met kinderburgemeester Sophia Mourão Bakker en twee Pietjes door het kunstenaarsdorp gereden. Heel Bergen leek wel uitgelopen om hem te begroeten. Ook burgemeester Lars Voskuil zocht de Sint op en die zei dat hij zich nooit zorgen heeft gemaakt of alles met hem en zijn pakjesboot wel goed zou komen. "Het komt altijd goed met Sinterklaas!"

"Ik had heel veel problemen, maar ik heb ook een aantal hele goede Pieten en die hebben het opgelost. Met Sinterklaas in het vliegtuig", blikte Sinterklaas terug. Inmiddels is een nieuwe pakjesboot besteld, verklapte de hij. Veel woorden wil de Sint er verder niet aan vuil maken: "Alles is goed afgelopen en nu ben ik hier in Bergen. En wat wil ik nog meer, met dat mooie weer en al die lieve kinderen en vaders en moeders."
Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/