Van woensdag tot en met vrijdag organiseren de politieagenten en handhavers van gemeente Alkmaar promotiedagen over het varen. Ze geven voorlichting over de vaarregels en maken een praatje met belangstellenden. De promotie is vooral gericht op jongeren. Op de eerste dag was het promotieteam aan de Bierkade te vinden.

Niet alleen stonden agenten en handhavers paraat om uitleg te geven: waterhandhavers gaven een demonstratie met hun waterscooters, agenten gaven uitleg over hun surveillanceboot én ze waagden zich op supboards. Voor zover bekend is geen van hen eraf gedonderd. Ook konden bezoekers meedoen aan een quiz met mooie prijzen, kregen kleine kinderen een presentje en was er voor schippers een behendigheidstest.

Vandaag was het promotieteam tot 17:00 uur te vinden en staat het straks van 18:00 tot 20:00 uur bij de Oudieplas. Vrijdag wordt van 12:00 tot 18:00 uur promotie gemaakt aan het Westeinde in De Rijp.
Pin It
Bekeken: 2192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/