Koningsdag in Alkmaar werd door velen aangegrepen om weer eens ouderwets los te gaan. Na twee jaar beperkingen hadden de nodige feestgangers er wel 'iets' uit te gooien. En omdat het oranjefeest bij het AZ-stadion niet kon door gaan kon er op de feestlocaties in Alkmaar gerekend worden op de nodige bezoekers. Gaandeweg liet de horeca op het Waagplein zelfs weten dat het Waagplein 'vol was'.

Maar ook de vrijmarkt ging al op tijd van start (een dag eerder) en werd uitbundig bezocht. Het was voetje-voor-voetje schuifelen geblazen op de locaties waar de doorgang wat beperkter was, zoals in het Kennemerpark. Tussen die duizenden feestgangers en koopjagers liep ook Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp. Hij maakte een uitgebreide fotoserie die op onze Facebook pagina te zien is.
Pin It
Bekeken: 2959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/