Het lichtgevende kruis van het evangelisch tv-spektakel The Passion was zaterdag bij de Ter Coulsterkerk in Heiloo. De plaatselijke kerken in Heiloo hadden dat verzorgd als blikvanger tijdens een programma dat in het teken stond van ontmoeting en bezinning.

De kerken hadden iedereen uitgenodigd om een kaarsje te branden, kaarten te schrijven voor iemand die dat nodig heeft of een vragenwandeling te maken. Voor de jeugd was er een speur- en activiteitentocht. Ook ‘s avonds konden mensen langskomen om een kaarsje te branden, gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. In de Ter Coulsterkerk was een concert met theatermaker en verhalenverteller Kees Posthumus over Maria van Magdala.

Het lichtgevende kruis van het evangelisch tv-spektakel The Passion was zaterdag bij de Ter Coulsterkerk in Heiloo. De plaatselijke kerken in Heiloo hadden dat in de aanloop naar Pasen verzorgd als blikvanger tijdens een programma dat in het teken stond van ontmoeting en bezinnin. De kerken hadden iedereen uitgenodigd om rond het kruis een kaarsje te branden of kaarten te schrijven voor iemand die dat nodig heeft.

Pin It
Bekeken: 1391x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/