De jaarlijkse opruimactie van zwerfafval was dit jaar een succes, vertelt wethouder Annette Groot aan Dijk en Waard Centraal. In de aanloop naar de opschoondag van 19 maart zijn er 214 grijpers uitgedeeld.

"We hebben in Dijk en Waard meer dan duizend Zappers die vaker per jaar een rondje lopen om zwerfafval op te rapen. Het is mooi dat we met deze actie nog eens 214 grijpers hebben uitgedeeld. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een schepnet beschikbaar gesteld aan een inwoner die het water wil schoonhouden. We zijn blij met elk initiatief!"

Met een afvalgrijper door de wijk of in het park zoeken naar vuilnis. Het is populairder dan ooit om Zapper (zwerfafvalraper, red.) te zijn. Dijk en Waard stond 19 maart in het teken van de jaarlijkse opruimactie van zwerfafval. Wethouder Annette Groot nodigde Zappers uit om mee te doen aan 'Heel Dijk en Waard Schoon!' Het thema voor de speciale dag was: Jij een schone buurt, samen een schone gemeente.
Pin It
Bekeken: 1863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/