De Zaanse brandweerman die maandagavond gewond raakte bij een training in Starnmeer, is buiten levensgevaar. Dat laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland bij navraag weten. Alkmaar Centraal had tegenstrijdige berichten over of de man nog in leven was gekregen. Wat voor verwondingen hij heeft, laat de woordvoerder in het midden.

Maandagavond hield de Zaanse brandweer zoals iedere week trainingen in Starnmeer. Onderdeel van het pakket oefeningen is het omzagen van bomen. Dat ging deze keer mis; een boom viel de verkeerde kant op en belandde deels op een van de brandweermannen. Hij werd met onbekend letsel afgevoerd.

Terwijl het ziekenhuis zich ontfermt over de gewonde brandweerman, richt de Veiligheidsregio zich vooral op de collega's. De woordvoerder vertelt dat zij erg geschrokken zijn door het zeer ongewone ongeval. De instantie verleent mentale steun aan hen die daar behoefte aan hebben. Ook wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.
Pin It
Bekeken: 1921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/