Het onderzoek naar de omstandigheden waarin pony's werden gehouden bij een buitenstal in Heerhugowaard De Noord loopt nog steeds. De pony's werden vorige maand in beslag genomen. Er zijn geen verdachten gearresteerd voor vermeende dierenmishandeling. Eén van de dieren was er slecht aan toe en dat werd bij de politie gemeld.

Een ingeschakelde veearts heeft het dier vervolgens in laten slapen, het was gewond en kon niet meer op de benen staan. De drie overige paarden van de eigenaar zijn in beslag genomen. Waarschijnlijk is er al vaker politie en Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) op de locatie geweest.

De eigenaar van het erf is daarop verhoord. De politie heeft mediapartner NH Nieuws laten weten dat hij vooralsnog niet is aangemerkt als verdachte. Het onderzoek loopt dus nog en het is niet duidelijk hoe de andere dieren eraan toe zijn.
Pin It
Bekeken: 3639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/