Vrijdag is Noord-Scharwoude uitgelopen tijdens de uitvaart van Jesse Smit, de jongen die zondag 12 december met een groepje vrienden is aangereden en overleed aan zijn verwondingen.

Vanaf de Nieuwstraat waar hij woonde, werd Jesse in een rouwauto naar Café De Heerlijkheid gereden. Daar had hij voor het fatale ongeluk met vrienden Formule 1 gekeken en de zege van Max Verstappen gevierd. Op weg naar huis sloeg de vreugde om, toen iemand in een bestelbus hem en vier vrienden aanreed.

Langs de weg brachten vele inwoners een laatste groet. Bij het café, waar de vlaggen halfstok hingen, werd een minuut stilgestaan, voordat hij naar zijn laatste rustplaats werd gebracht.

Voor Jesse is een condoleanceboek neergelegd in De Binding.
Pin It
Bekeken: 39095x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/