Esther Zijl uit Heiloo wordt de nieuwe directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft haar vrijdag officieel benoemd. Zij wordt de opvolger van Thijs Pennink, die onlangs afscheid heeft genomen en na de jaarwisseling met pensioen gaat. Zijl is gekozen uit in totaal liefst 81 kandidaten.

Zijl is 49 jaar en sinds tien jaar directeur-bestuurder van Stichting Forte Kinderopvang in Castricum, met ongeveer zestig vestigingen in de regio. Naast deze functie vervulde zij ook andere rollen, zoals lid van de Raad van Toezicht bij het ROC Kop NH. Tevens was zij trekker van de ambitietafel Onderwijs in de regio Alkmaar en verbond zij via dit platform organisaties aan elkaar. Van huis uit is Esther Zijl bestuurskundige. Ze heeft ervaring in zowel de gemeentepolitiek als de landelijke politiek.

Ze begint pas op 21 maart. In de tussentijd past Gerrit Valk op de winkel. (foto: Manon Galema)
Pin It
Bekeken: 4065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/