In de nacht van zaterdag op zondag heeft in Alkmaar een schietpartij plaats gevonden in Alkmaar. Het slachtoffer werd beschoten toen hij met zijn auto door de Stikkelwaard reed. Hij is daarna naar een voor hem bekend adres in de Winkelwaard gevlucht, waar hij zijn auto heeft geparkeerd. Ondanks dat hij zelf nog het laatste stuk naar het huis van zijn vriend heeft gelopen werd meteen besloten 112 te bellen.  Hij bleek te zijn geraakt in zijn zij.

Ook de auto vertoont sporen van een schietpartij; er zit een kogelgat in de deur en het raam van het portier is stuk. Op de plaats waar hij beschoten is, werd de straat ruim afgezet met het bekende rood-witte lint lint en werd gestart met een het sporen onderzoek. Ook de plek waar de auto werd geparkeerd werd afgezet en onderzocht.

Wat de reden van de schietpartij is, is nog onbekend. Er is ook nog niemand onderzocht. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest, maar toen die aankwam was het slachtoffer al per ambulance onderweg naar het ziekenhuis.
Pin It
Bekeken: 2107x
https://ee.itk.ac.id/data/