Inbreken met een opvallende tractor blijkt niet het allerslimste idee te zijn. De blauwe tractor heeft ertoe geleid dat de inbreker dinsdag kon worden aanhouden door de politie. De 31-jarige man uit Schagen wordt verdacht van twee inbraken.

Afgelopen zaterdag ramde de man met zijn tractor de voorgevel van een bedrijf aan de Strooijonkerstraat in Alkmaar. Hier maakte hij verfspuiten buit en ging er op zijn tractor van door. Een paar dagen voor de inbraak was de man in de winkel geweest om rond te kijken en meldde hij aan de verkoper dat hij nog terug zou komen.

In de nacht van 21 en 22 februari heeft ook een inbraak plaatsgevonden waarbij dezelfde tractor te zien was op de camerabeelden. Toen werd vanaf een bedrijventerrein aan de Helderseweg in Alkmaar een tegelriek gestolen. Een tegelriek is een hulpmiddel dat aan een shovel of tractor gemonteerd kan worden. Bij deze inbraak werd het toegangshek geforceerd.

De politie heeft bij de verdachte de tegelriek teruggevonden en deze in beslag genomen. Van de gestolen verfspuiten ontbreekt nog ieder spoor. Of de man nog meer inbraken op zijn kerfstok heeft wordt onderzocht.
Pin It
Bekeken: 3779x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/