Donderdagochtend is brand uitgebroken in een transformatorhuisje aan de Veenhuizerweg in Heerhugowaard. Na een stroomstoring  leek de stroom kortstondig weer terug te zijn maar viel vrijwel onmiddelijk weer uit. Een bewoner zag vervolgens rook uit het transformatorhuisje komen en heeft de hulpdiensten gebeld. Omdat niet duidelijk was wat het probleem was werd in eerste instantie de weg afgezet tot de brandweer poolshoogte kon nemen bij het huisje.

Ook Liander was vlot ter plaatse en raadde de brandweer aan het huisje niet zelfstandig te openen. De binnenkant van het transformatorhuisje bleek inderdaad door brand getroffen en daardoor defect. waardoor 200 huishoudens zonder stroom zaten. Liander heeft in de loop van de middag de levering van stroom weer hervat.

Pin It
Bekeken: 4554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/