En dan is het opeens zover; de laatste dag van het jaar. We nemen vandaag afscheid van 2016 en nemen een aanloop naar 2017. Twee zaken bepalen daarbij bij veel mensen de agenda, en dat zijn natuurlijk vuurwerk én de oerhollandse oliebollen. We bezochten van beiden een aantal verkooppunten en startten in Alkmaar.

Want voor de lekkerste oliebollen moet je volgens UIT072 naar oliebollenkraam Dutch Bakery naast de Grote Kerk in Alkmaar. Dutch Bakery is als eerste geëindigd in de lokale oliebollentest, maar komt niet hoger dan nummer 113 in de nationale ranglijst van het AD... Overigens is de grote drukte ter plekke eerder een indicatie van die eerste dan van die 113e plek, ook volgens de klanten.

Het 'rondje vuurwerk' bracht vooral aan het licht dat siervuurwerk zoals de grotere (en duurdere) vuurwerkpotten aan een flinke opmars bezig is ten opzichte van het knalvuurwerk.

Pin It
Bekeken: 3552x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/