De brandweer is woensdag rond 04:10 uur uitgerukt voor een brand op de zolder van een huis in de Lekstraat in Alkmaar. De brand bleek te zijn ontstaan in een kweekinstallatie met wietplanten.

Een buurman was wakker geworden van een sterke schroeilucht en was poolshoogte gaan nemen. Toen hij rook onder de dakpannen van de betreffende woning zag komen heeft hij de brandweer gealarmeerd. De bewoner was niet thuis, maar de brandweer kon binnenkomen met een reservesleutel. Op de zolder werd een wietplantage aangetroffen met naar verluid vier tenten. In twee tenten stonden totaal acht grote planten, in een andere 25 kleine.

Een kapotte transformator heeft mogelijk kortsluiting veroorzaakt, waardoor brand is ontstaan. Netbeheerder Liander heeft de technische installatie gecontroleerd en heeft geen diefstal van stroom vastgesteld. Door het vuur werd de vloer van de zolder dusdanig aangetast dat er ook een waterleiding is geknapt. Dat zorgde voor de nodige wateroverlast.

Bij onderzoek werd in de schuur bij het huis ook nog een kwekerij aangetroffen. Hierin stonden geen planten.

De kwekerijen worden ontruimd. De 38-jarige bewoner is nog niet verhoord.

Pin It
Bekeken: 4245x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/