Het was vrijdagavond genieten geblazen voor de fans van Futsal, 'het technische indoor broertje' van het 'gewone'voetbal. Niemand minder dan Ricardo Filipe da Silva Braga, oftewel Ricardinho was met zijn Allstar-team de grote trekker van het voor de gelegenheid naar hem genoemde zaalvoetbaltoernooi.

De Portugees heeft de eretitel 'beste zaalvoetballer ter wereld' inmiddels drie keer veroverd. De afgelopen twee seizoenen onderscheidde Ricardinho zich als speler van de Spaanse topclub Inter Movistar waar hij samen speelde met Issy Hamdaoui. Die heeft er vervolgens voor gezorgd dat Ricardinho naar Alkmaar kwam.

Uiteindelijk bleek de Franse nationale ploeg de sterkste tegenstander voor de zaalvoetbalster. Maar zelfs die kon niet voorkomen dat de naamgever van het Ricardinho gala met de winnaarsbeker aan de haal ging, de Franse ploeg verloor de finale en werd tweede.

Pin It
Bekeken: 3472x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/