De gemeente heeft bij de Gedempte Nieuwesloot extra markeringen aangebracht op het wegvlak van de Kanaalkade in een poging de veiligheid voor overstekende fietsers te vergroten. Het gaat om een tijdelijke maatregel. Er zit een permanente oplossing in de gemeentelijke koker, maar die moet nog aanbesteed worden.

Er zijn inmiddels de nodige ongelukken en bijna-ongelukken gebeurd op de oversteekplaats van de Gedempte Nieuwesloot naar Overstad. Overstekend verkeer ziet de bussen op de busbaan regelmatig over het hoofd omdat deze van links komen terwijl vanwege het passeren van een vluchtheuvel vaak alleen naar rechts wordt gekeken. 

Om de aandacht naar de busbaan te trekken heeft de gemeente de die deze week gemarkeerd met een groen vlak, het woord BUS en een pijl in de rijrichting van de bussen. Ook zijn verkeersborden geplaatst om te waarschuwen voor de busbaan en is op de grond het woord STOP te lezen als aanvulling op de al aanwezige haaientanden.

De uiteindelijke maatregel bestaat uit het verhogen van het complete wegoppervlak over een lengte van 20 meter, met daarop duidelijke aanduidingen.

Pin It
Bekeken: 4025x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/