Maandagochtend was er lichte paniek bij de opening van het drive through stembureau op het parkeerterrein aan de Oosttangent in Heerhugowaard. Er was namelijk geen stroom, en dus ook geen licht of verwarming, meldt mediapartner NH Nieuws. Het stemmen voor de gemeenteraad van Dijk en Waard ging door, maar het was tot zonsopgang wel behelpen zonder gewone verlichting. En het was bibberen voor de medewerkers.

De stemlocatie zat zonder stroom omdat het aggregaat dienst weigerde en er werd druk naar een oplossing gezocht. "Ik heb vertrouwen dat het later opgelost wordt. We zijn alsnog open want we willen geen stem verloren laten gaan", vertelde voorzitter van het stembureau, Robbert-Jan Piet. in de loop van de ochtend werd het probleem inderdaad opgelost.

Stemmen vanuit de auto, wandelend of (brom)fietsend bleek bij de Tweede Kamerverkiezingen dit jaar een groot succes. Daarom zijn voor de lokale verkiezingen op 22, 23 en 24 ook weer drive through stemlocaties. (foto: NH Nieuws)
Pin It
Bekeken: 2135x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/